Мелене насіння фенхелю – це ароматна спеція, яку використовують як у кулінарії, так і в народній медицині. Популярність ця рослина знайшло ще з часів Стародавньої Греції, коли в приготуванні їжі використовувалися практично всі частини фенхелю, починаючи з цибулини і стебел, а закінчуючи насінням і листям.
При запаленні легень, бронхіті і гепатиті теж не буде зайвим вживання страв з додаванням насіння фенхелю. Крім того, корисні вони і для вагітних жінок на останніх термінах вагітності, так як застосування продукту покращує лактацію.
У кулінарії насіння фенхелю використовуються в якості спеції для додання блюдам особливого аромату і присмаку. Їх використовують для прикраси гамбургерів, пиріжків, а також іншої випічки. Також відомі випадки додавання продукту алкогольні напої для того, щоб зробити їх смак більш насиченим терпким.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Країна виробник | Єгипет |
Упаковка | Дой-пак |
Тип спецій | Фенхель |
- Ціна: 97 ₴