Семена фенхеля – это ароматная специя, которую используют как в кулинарии, так и в народной медицине. Популярность это растение обрело еще со времен Древней Греции, когда в приготовлении пищи использовались практически все части фенхеля, начиная с луковицы и стеблей, а заканчивая семенами и листьями.
При запаленні легень, бронхіті і гепатиті теж не буде зайвим вживання страв з додаванням насіння фенхелю. Крім того, корисні вони і для вагітних жінок на останніх термінах вагітності, так як застосування продукту покращує лактацію.
У кулінарії насіння фенхелю використовуються в якості спеції для додання блюдам особливого аромату і присмаку. Їх використовують для прикраси гамбургерів, пиріжків, а також іншої випічки. Також відомі випадки додавання продукту алкогольні напої для того, щоб зробити їх смак більш насиченим терпким.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.25 г |
Країна виробник | Єгипет |
Тип спецій | Фенхель |
- Ціна: 96 ₴