Масло какао отримують з плодів дерева какао, причому свіжозібрані какао-боби не володіють смаковими і ароматичними властивостями, характерними для шоколаду і какао-порошку, мають гірко-терпкий присмак і бліде забарвлення.
Основними виробниками олії какао, є країни Західної Африки: Кот-Д'івуар, Гана, Нігерія та Камерун. Кот-д Ивуарпроизводит близько 43 відсотків какао в світі.
Натуральне масло какао, яке використовується в косметології, має жовтуватий кремовий колір і характерний тонкий, ледве відчутний аромат какао бобів.
Масло какао є одним з найбільш стабільних, високо концентрованих природних жирів.
До складу масла какао входять ненасичені і насичені жирні кислоти, такі як олеїнова, стеаринова, лауринової, пальмітинова, лінолева, та арахіновая кислота.
Масло какао містить:
· 3% поліненасичених жирів
· 35% мононенасичених жирів
· 61% насичених жирів
А також мідь, магній, калій, кальцій, залізо, фосфор, цинк і марганець і вітаміни А, групи В, вітаміни С і Е , мелаксонтин, кофеїн і тонни
Вітамін Е є потужним антиоксидантом і володіє відомими цілющими і зволожуючими властивостями для шкіри.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Гана |
Віджим | Перший холодний |
Вага | 250 г |
Упаковка | Дой-пак |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Chocomac |
Тип | Какао масло |
- Ціна: 315 ₴