Канталуп сорт тайської дині, її плоди мають незвичайну яскраво-помаранчеву м'якоть і смугасту шкірку. Диня канталуп йде своїми кіньми в історію Стародавнього Риму, вона також добре відома в Західній Європі та Америці. Вона цінується за свою не вередливість при вирощуванні, сильний аромат і приємний смак.
Цукати з дині відмінно підійдуть для ситного перекусу, а крім цього вони послужать закускою до чашки чаю або кави. Цукати можна зустріти у складі желе або як добавка до морозива. Диня канталуп відмінно поєднуються з усіма видами молочних продуктів. Цукати з дині все частіше зустрічаються як прикраси різних тортів і тістечок.
У цукатах дині канталуп міститься рідкісний вид заліза – тривалентне залізо, яке відрізняється підвищеною засвоюваністю. Цукати багаті вітаміном A, C, а також каротином. Вони сприяють зміцненню імунітету і підвищенню захисних сил організму. Диня перевершує кавун за змістом цукру, але він представлений в її складі корисної організму людини сахарозою.
Диня канталуп багата на органічні кислоти – фолієву, лимонну, янтарну і яблучну, які зберігаються навіть після її обробки. Органічні кислоти благотворно впливають на організм людини, стимулюючи і зміцнюючи всі системи і органи. Диня канталуп буде корисна для людей із захворюваннями серця або судин, адже вона сприяє профілактиці серцевих захворювань.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Диня |
Вага | 250 г |
- Ціна: 104 ₴