Каніхуа - це крупа, родич кіноа. Використовується в дієтичному гипоаллергическом харчуванні; має низький глікемічний індекс; легко засвоюється організмом; має високий рівень лізину; надовго заряджає енергією; багата антиоксидантами. Це зерно має високий вміст білка (від 15 до 19 %) і, як кіноа і амаранту, високу частку сірковмісних амінокислот. Каніхуа росте на дуже великих висотах, в Андах, в районі високого плато Souther Анд (Пуно, Перу), де ніяке інше зерно не може рости з-за холоду і екстремальних погодних умов.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Перу |
Вага | 1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Канихуа |
Упаковка | Дой-пак |
Інформація для замовлення
- Ціна: 220 ₴