Ярова пшениця відноситься до трав'янистих рослин з родини мятлікові, на сьогоднішній день це одна з головних сільськогосподарських в усьому світі. Ярова пшениця відноситься до високоцінних культур завдяки відмінним хлібопекарським властивостям. Зерно ярої пшениці має високі хлібопекарські і круп'яні якості, містить більше білка, ніж зерно озимої пшениці. Зерно ярої пшениці має високий вміст білка (14-16% м'яка, 15-18% тверда) і клейковини - 28-40%. Зерно ярої пшениці використовується для виробництва кращих сортів макаронів і манної крупи.
Пшениця ефективно справляється з очищенням організму. За рахунок наявності клітковини, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, прискорює метаболізм. Насіння пшениці знімають напругу, заспокоюють нервову систему і борються з безсонням.
Насіння пшениці позитивно впливають на стан нігтів, шкіри. За рахунок багатого на вітаміни складу, пшениця очищає шкіру, зміцнює нігті.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Пшенична |
- Ціна: 25 ₴