Виноградний оцет червоний Fimtad
Оцет можна робити не тільки з яблук, але і з інших плодів, наприклад, смачного і корисного винограду. Виноградний оцет – натуральний оцет, який одержують методом зброджування винограду. У наш час виноградний укус використовують як ефективний лікарський засіб, а також як харчовий продукт. Без додавання цукру.
Лікувальні властивості цього продукту зумовлені його складом. Так, натуральний оцет містить винну, молочну, пантеїнову кислоти. Також він багатий на мінерали калієм, залізом. Виноградний оцет містить антиоксиданти, поліфеноли, органічні кислоти. Ці речовини позитивно впливають на людський організм, запобігають передчасному старінню, захищають клітини від окисних процесів. Оцет містить речовину фітоалексин, яка захищає організм від пухлин, розвитку серцевих захворювань, запальних процесів.
Позитивно діє оцет і на волосся, з нього отримують відмінний ополіскувач для волосся, він робить волосся слухняним і блискучим.
Виноградний оцет часто входить до рецептів антицелюлітних холодних обгортань. Окрім позбавлення від «апельсинової кірки», оцет позитивно впливає на судини, запобігає розвитку варикозного розширення вен, усуває судинний малюнок.
Застосування у кулінарії
У кулінарії виноградний оцет застосовується для заправки салатів. Виноградний оцет особливо популярний у країнах Середземноморського регіону. Його найчастіше застосовують при приготуванні м'ясних страв. На Заході його використовують як маринад для шашлику. Оцет практично не містить калорій, він стане чудовою альтернативою жирним соусам або майонезу. Виноградний оцет природним шляхом покращує засвоєння жирної їжі, збуджує апетит.
Натуральний продукт у більшості випадків матиме невеликий осад
Вміст оцтової кислоти: 4-5%
Основні | |
---|---|
Виробник | Fimtad |
Країна виробник | Туреччина |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 250 мл |
Концентрація | 4 % |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | Виноградний оцет (4-5%), антиоксидант |
- Ціна: 38 ₴