Білий рисовий оцет користується широкою популярністю в Японії (саме він йде в приготування суші), а також в країнах Південно-Східної Азії (Таїланді, Малайзії, Індонезії). Смак у білого рисового оцту надзвичайно делікатний, а спектр застосування дуже широкий.
Рисовий оцет не тільки відмінна приправа, а й корисний продукт. Він має яскраво виражені антибактеріальні властивості, а завдяки своєму вітамінно-мінеральному складу і наявності амінокислот сприяє поліпшенню травлення. Рисовий оцет є ідеальним продуктом як приправу. Його часто використовують для маринування морепродуктів, включають його, як компонент до різних соусів. Чудово підходить як заправка до м'ясних і рибних страв, а також салатів.
Чи можна замінити рисовий оцет на яблучний? Ну, звичайно, можна. Тільки майте на увазі, що білий рисовий оцет в 5 разів більше м'який, ніж яблучний, тому результат маринування в білому рисовому оцті - це якраз м'яка розбивка волокон.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Рисовий оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 630 мл |
Концентрація | 9 % |
- Ціна: 90 ₴