Яблучний оцет "De Nigris" Aceto di Mele
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку.
В оцті зберігається користь яблук в концентрованому вигляді. Яблучний оцет містить мікроелементи, мінеральні речовини і вітаміни: натрій, кальцій, магній, фосфор; всі вітаміни групи В, а також С, Е, А. Але найбільше в яблучному оцті калію. Яблука - один з головних джерелом калію (в 100 грамах близько 140 мг калію).
З давніх часів оцет використовувався для очищення і знезараження, зменшення запалень. Натуральна кислота допомагає очищати шкіру, тому з нього готуються різні косметичні засоби: пілінги, лосьйони.
При зниженій кислотності шлункового соку додавання оцту в страви може полегшити процес травлення.
Яблучний оцет активно використовують в якості маринаду, приправи. Він розм'якшує волокна м'яса і робить його ніжніше, а смак страв - яскравіше.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Яблучний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 500 мл |
Концентрація | 5 % |
- Ціна: 90 ₴