Пшенична крупа (із озимої пшениці) - це подрібнені частинки зерна пшениці.
Склад
До складу пшеничної крупи входять такі корисні компоненти:
харчові волокна, амінокислоти, клітковина, вітаміни (В1, В2, В4, В5, В6, В9, А, Е, РР, К), мікроелементи (цинк, кремній, марганець, мідь, залізо, кремній) та макроелементи (фосфор, магній, калій, кальцій).
Корисні властивості
Корисні властивості каші багато в чому обумовлені її різноманітними складовими:
- вітамін В4 забезпечує збереження нормального рівня холестерину у крові;
- вітамін В2 покращує зір, незамінний для сітківки;
- вітамін В5 сприяє поліпшенню функціональності мозку та нервової системи;
- вітаміни Е, А покращують функціональність імунної системи, сприяють підтримці шкірного тонусу, запобігають тромбоутворенню.
Додатково пшенична крупа має наступний позитивний вплив:
- підтримує нормальні показники цукру крові;
- сприяє кращому регулюванню обмінних процесів;
- покращує роботу кишківника;
- стабілізує показники артеріального тиску;
- покращує здоров'я волосся та нігтів.
Як правильно приготувати
Пшеничну кашу можна варити на воді, молоці чи бульйоні. Традиційним вважається рецепт варіння крупи з використанням води.
Крупа ретельно промивається під проточною водою. Додати 2,5 частини води, закип'ятити, посолити. Після закипання води вогонь потрібно зменшити та варити страву ще 15 хвилин.
По закінченні процесу готову страву потрібно укутати в щільну тканину та відстоювати близько чверті години.
Калорійність 325 кКал
Енергетична цінність товару:
Білки: 12,7 р.
Жири: 1,1 г.
Вуглеводи: 70,6
Склад
До складу пшеничної крупи входять такі корисні компоненти:
харчові волокна, амінокислоти, клітковина, вітаміни (В1, В2, В4, В5, В6, В9, А, Е, РР, К), мікроелементи (цинк, кремній, марганець, мідь, залізо, кремній) та макроелементи (фосфор, магній, калій, кальцій).
Корисні властивості
Корисні властивості каші багато в чому обумовлені її різноманітними складовими:
- вітамін В4 забезпечує збереження нормального рівня холестерину у крові;
- вітамін В2 покращує зір, незамінний для сітківки;
- вітамін В5 сприяє поліпшенню функціональності мозку та нервової системи;
- вітаміни Е, А покращують функціональність імунної системи, сприяють підтримці шкірного тонусу, запобігають тромбоутворенню.
Додатково пшенична крупа має наступний позитивний вплив:
- підтримує нормальні показники цукру крові;
- сприяє кращому регулюванню обмінних процесів;
- покращує роботу кишківника;
- стабілізує показники артеріального тиску;
- покращує здоров'я волосся та нігтів.
Як правильно приготувати
Пшеничну кашу можна варити на воді, молоці чи бульйоні. Традиційним вважається рецепт варіння крупи з використанням води.
Крупа ретельно промивається під проточною водою. Додати 2,5 частини води, закип'ятити, посолити. Після закипання води вогонь потрібно зменшити та варити страву ще 15 хвилин.
По закінченні процесу готову страву потрібно укутати в щільну тканину та відстоювати близько чверті години.
Калорійність 325 кКал
Енергетична цінність товару:
Білки: 12,7 р.
Жири: 1,1 г.
Вуглеводи: 70,6
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Дой-пак |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 ₴