Маш ― це маленькі зелені боби. Родом ця культура сімейства бобових відділу покритонасінних з Індії, де друге їх назва боби мунг.
У бобах мунг багато магнію, фосфору, калію ― все, що може підтримати роботу мозку, серця і нервової системи. Якщо включати в раціон страви з маш, то можна легко переносити стресові ситуації і не втрачати самовладання, покращиться пам'ять і зір, кістки і суглоби стануть міцнішими. До лікувальних властивостей маша також відноситься здатність справлятися з алергією і астмою.
Багатий клітковиною і рослинним білком
Містить вітаміни А, С, Е, К, вітаміни групи В (В1, В2, В3, В6, В9)
Покращує травлення (сприяє швидкому переварюванню)
Сприяють виведенню шкідливих речовин і токсинів з організму (володіє сечогінним ефектом)
Має антиоксидантну дію
, Покращує роботу нирок
, Зміцнює кісткову систему
Служить для профілактики артритів і артрозу
Нормалізує рівень цукру в крові
Очищає судини від холестеринових бляшок
Чинить позитивний вплив на стан шкіри (кашка з подрібненого маша лікує вугрі, рани і дерматит)
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Узбекистан |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Маш |
- Ціна: 128 ₴