Високий вміст в мигдалі кальцію і вітаміну Е робить його дуже корисним при порушенні зору, недокрів'ї, безсонні, судомах, виразці шлунка і підвищеній кислотності шлункового соку. У цих випадках слід приймати мигдаль два-три рази в день по 10-15 штук протягом місяця. При затримці росту у дітей мигдаль потрібно давати їм у подрібненому вигляді. Мигдальні горіхи знижують ризик виникнення раптового інфаркту, при цьому досить є їх хоча б два рази в тиждень. Мигдальні горіхи знижують ризик розвитку старечого недоумства. Це знову ж таки завдяки вітаміну Е, що міститься в мигдалі в легкозасвоюваній організмом формі, захищає судини і перешкоджає утворенню холестеринових бляшок.
Мигдаль серед всіх інших видів горіхів володіє самими корисними властивостями для здоров'я. Ядра мигдалю мають заспокійливу, протисудомну, обволікаючим і пом'якшувальною дією. Яскраво виражені і антиоксидантні властивості мигдалю. Шкірка цих горіхів, коричневого кольору, в десять разів багатший антиоксидантами, ніж самі ядра. Антиоксиданти знижують шкідливий вплив на організм вільних радикалів, які утворюються в результаті окислювальних процесів у клітинах і здатні пошкоджувати клітинні ДНК. А це вже підвищує ризик появи злоякісних новоутворень. Для запобігання цього і необхідні антиоксиданти. Горіхи потрібно регулярно для боротьби з раком, але тільки в помірних кількостях – адже вони дуже калорійні.
Мигдаль калорійний, він багатий жирними кислотами. Але, незважаючи на це, він сприяє , тому що частина цих жирів з організму виводиться, не доходячи до стадії розщеплення і всмоктування. Оптимальна денна доза мигдалевих горішків – 30 грамів. Це приблизно 23-25 ядерець мигдалю. Така кількість сприяє , скорочує кількість ліпідів і нормалізує рівень холестерину.
Мигдаль серед всіх інших видів горіхів володіє самими корисними властивостями для здоров'я. Ядра мигдалю мають заспокійливу, протисудомну, обволікаючим і пом'якшувальною дією. Яскраво виражені і антиоксидантні властивості мигдалю. Шкірка цих горіхів, коричневого кольору, в десять разів багатший антиоксидантами, ніж самі ядра. Антиоксиданти знижують шкідливий вплив на організм вільних радикалів, які утворюються в результаті окислювальних процесів у клітинах і здатні пошкоджувати клітинні ДНК. А це вже підвищує ризик появи злоякісних новоутворень. Для запобігання цього і необхідні антиоксиданти. Горіхи потрібно регулярно для боротьби з раком, але тільки в помірних кількостях – адже вони дуже калорійні.
Мигдаль калорійний, він багатий жирними кислотами. Але, незважаючи на це, він сприяє , тому що частина цих жирів з організму виводиться, не доходячи до стадії розщеплення і всмоктування. Оптимальна денна доза мигдалевих горішків – 30 грамів. Це приблизно 23-25 ядерець мигдалю. Така кількість сприяє , скорочує кількість ліпідів і нормалізує рівень холестерину.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 0.25 г |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 152 ₴