Кориця багата калієм, марганцем, залізом, міддю, селен і цинк, вітаміни групи А, B1, B2, В9, С, Е, К. Антиоксидант поліфенол МНСР впливає на рецептори інсуліну і знижує рівень цукру в крові, тому лікарі рекомендують вживати в їжу корицю пацієнтам з діабетом 2 типу. Медичні дослідження довели, що вживання цієї спеції позитивно впливає на роботу всіх життєво важливих систем організму. Корица повышает общий тонус, укрепляет иммунитет, помогает в концентрации внимания, способна улучшить зрительную память, обладает противовоспалительными и кровоостанавливающими свойствами. Лечебная смесь из корицы с медом является одним из самых эффективных и вкусных способов лечения простудных заболеваний. Корица многократно усиливает пользу меда — антибактериальные свойства этих двух природных компонентов повышают жизненные функции, активизируют обменные процессы, помогают в борьбе с вирусами. Змішайте чверть чайної ложки кориці і столову ложку натурального меду, приймайте суміш три рази в день під час застуди або для профілактики ГРВІ. Протипоказанням лікування корицею з медом є підвищена температура. Кумарин, що міститься в кориці, може викликати головний біль. Також корицю можна вживати особам, які страждають підвищеним тиском і серцево-судинними захворюваннями. Спеція викликає прискорене серцебиття.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Корица |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | Корица 100% |
- Ціна: 40 грн.