Корисні властивості перцю запашного обумовлені найчастіше високим (4%) вмістом ефірної олії. Завдяки цьому ми при вживанні пимента допомагаємо своєму організму справлятися з багатьма проблемами. Адже кожна горошинка багата такими компонентами, як фелландрен, каріофілен, цинеол, евгенол, що входять до складу ефірної перцевого масла і позитивно впливають практично на всі відділи людського організму. Використання в кулінарії запашного перцю вкрай широко. Рецепти з цією приправою займають провідне місце, адже його додають в суп і вуха, другі страви, м'ясні та овочеві рецепти, рибу, соуси і маринади.
Ямайський перець є обов'язковим компонентом сумішей для ковбас, сардельок, сосисок, зельца і паштетів.
Використовують його також при виготовленні пудингів, пряників, печива, кексів і навіть ячмінного вина.
Особливістю цього виду ароматичної добавки є те, що йому необхідно час, щоб подарувати страві всі свої запахи корисні речовини, саме тому додають горошини перцю або з самого початку страви, і за півгодини до його готовності.
Основні | |
---|---|
Вага | 300 г |
Країна виробник | Мексика |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | Перець духмяний горошок 100% |
Тип спецій | Перець духмяний |
- Ціна: 272 ₴