Горіх мигдаль відрізняється високим вмістом мінералів, на 100 г продукту, солодкий мигдаль поєднує в собі магній більше 200 мг, фосфор – від 400 мг, калій – більше 600 мг, кальцій – до 300 гр., що робить його кращим природним мінеральним комплексом, однак вітамінів у складі мигдалю відносно небагато, однак це якісні вітаміни від природи, які засвоюються набагато краще аптечних препаратів.
Ядро солодкого мигдалю активно застосовується не тільки в харчуванні, а й у косметології, завдяки позитивному впливу на шкіру.
Мигдаль можна вживати в сирому вигляді, так і в обсмаженому. Його додають у випічку, десерти, креми, так само часто поєднують з шоколадом. Мелений мигдаль використовується при виготовленні паст і наповнювачів, есенцій для ароматизації тістечок і соусів, як посипання, різаний пелюстками для приготування і прикраси печива, тортів, тістечок і солодких страв.
Склад: 100% мигдаль солодкий сирої. Без ГМО та хімічних добавок.
Енергетична цінність: 645 ккал
Харчова цінність: Білки – 18,6 г, Жири – 57,7 г, Вуглеводи – 16,2 г
Мигдаль містить велику кількість корисних елементів і вітамінів. У ньому високий вміст білка, вітаміну Е, магнію, фосфору. Крім цього мигдаль багатий цинком, міддю, марганцем, залізом, вітамінами групи В.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.25 г |
- Ціна: 153 ₴