Канихуа - це крупа, родич кіноа. Використовується в дієтичному гипоаллергическом харчуванні; має низький глікемічний індекс; легко засвоюється організмом; має високий рівень лізину; надовго заряджає енергією; багата антиоксидантами. Це зерно має високий вміст білка (від 15 до 19 %) і, як кіноа і амаранту, високу частку сірковмісних амінокислот. Канихуа росте на дуже великих висотах, в Андах, в районі високого плато Souther Анд (Пуно, Перу), де ніяке інше збіжжя не може рости з-за холоду і екстремальних погодних умов.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Перу |
Вид крупи | Канихуа |
Вага | 0.15 (кг) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 43 грн.