Чечевичная борошно виготовляється із зерен сочевиці шляхом їх змішування.
В хімічному складі сочевичну борошна містяться Вітаміни: А, В1, В2, В5, В6, РР, Е; мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, марганець, залізо, хлор, йод, фосфор, натрій, фтор.
Особенностью чечевицы является то, что она не накапливает в себе никаких вредных веществ и всегда остаётся экологически чистой. Такая мука полезна при сахарном диабете, из-за свойства бобовой культуры понижать уровень сахара в крови. Чечевица относится к продуктам с низким гликемическим индексом — она укрепляет иммунитет и улучшает обмен веществ. В муке из чечевицы, содержатся вещества — исофлавоны, которые предотвращают развитие онкологических заболеваний. Это вещество не теряет активности при переработке бобовых. Також вона корисна для людей з низьким гемоглобіном, для зростаючого організму, виводить токсини, благотворно впливає на мозкову діяльність.
У кулінарії чечевичная борошно застосовується для випічки печива галетного, можна додавати в тісто для хлібопічки. Також борошно з сочевиці додається в супи, в тісто для оладок, млинців, пісних коржів, супи.
Енергетична цінність: 321 кКал
Харчова цінність: Білки – 28 г, Жири – 1 г, Вуглеводи – 56 г
В хімічному складі сочевичну борошна містяться Вітаміни: А, В1, В2, В5, В6, РР, Е; мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, марганець, залізо, хлор, йод, фосфор, натрій, фтор.
Особенностью чечевицы является то, что она не накапливает в себе никаких вредных веществ и всегда остаётся экологически чистой. Такая мука полезна при сахарном диабете, из-за свойства бобовой культуры понижать уровень сахара в крови. Чечевица относится к продуктам с низким гликемическим индексом — она укрепляет иммунитет и улучшает обмен веществ. В муке из чечевицы, содержатся вещества — исофлавоны, которые предотвращают развитие онкологических заболеваний. Это вещество не теряет активности при переработке бобовых. Також вона корисна для людей з низьким гемоглобіном, для зростаючого організму, виводить токсини, благотворно впливає на мозкову діяльність.
У кулінарії чечевичная борошно застосовується для випічки печива галетного, можна додавати в тісто для хлібопічки. Також борошно з сочевиці додається в супи, в тісто для оладок, млинців, пісних коржів, супи.
Енергетична цінність: 321 кКал
Харчова цінність: Білки – 28 г, Жири – 1 г, Вуглеводи – 56 г
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Чечевица |
Вага | 1.0 (кг) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 90 грн.