Кошик
133 відгуків
+380638930630
+380684696369
УкраїнаКиїв
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Dolcibo - продукты питания со всего мира!
Борошно чечевичная 1 кг

Борошно чечевичная 1 кг

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 0677

90 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

Борошно чечевичная 1 кг
Борошно чечевичная 1 кгВ наявності
90 грн.
Купити
+380638930630
lifecell
  • +380684696369
    Київстар
Купити
+380638930630
lifecell
  • +380684696369
    Київстар
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Чечевичная борошно виготовляється із зерен сочевиці шляхом їх змішування.
В хімічному складі сочевичну борошна містяться Вітаміни: А, В1, В2, В5, В6, РР, Е; мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, марганець, залізо, хлор, йод, фосфор, натрій, фтор.
Особенностью чечевицы является то, что она не накапливает в себе никаких вредных веществ и всегда остаётся экологически чистой. Такая мука полезна при сахарном диабете, из-за свойства бобовой культуры понижать уровень сахара в крови. Чечевица относится к продуктам с низким гликемическим индексом — она укрепляет иммунитет и улучшает обмен веществ. В муке из чечевицы, содержатся вещества — исофлавоны, которые предотвращают развитие онкологических заболеваний. Это вещество не теряет активности при переработке бобовых. Також вона корисна для людей з низьким гемоглобіном, для зростаючого організму, виводить токсини, благотворно впливає на мозкову діяльність.
У кулінарії чечевичная борошно застосовується для випічки печива галетного, можна додавати в тісто для хлібопічки. Також борошно з сочевиці додається в супи, в тісто для оладок, млинців, пісних коржів, супи.
Енергетична цінність: 321 кКал
Харчова цінність: Білки – 28 г, Жири – 1 г, Вуглеводи – 56 г
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
КультураЧечевица
Вага1.0 (кг)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 90 грн.