Сухий імбир являє собою справжнє джерело корисних компонентів, необхідних організму. У ньому міститься безліч вітамінів групи А, В, До, З, а також величезний список інших корисних речовин.
Імбир використовують в медицині і харчуванні, завдяки корисним властивостям. Його вживають в сирому і молотом вигляді, у вигляді соку або масла. В аптеках він представлений у вигляді порошку і капсул.
Імбир додають в страви у вигляді спеції під час приготування випічки, десертів і цукерок. Він часто стає одним з інгредієнтів соусів, маринадів, супів, салатів і коктейлів. Корінь імбиру відтіняє смак м'яса і овочевих страв.
У складі імбиру присутні клітковина, рибофлавін, пантотенова і кавова кислоти, тіамін, куркумін, капсаїцин і флаваноїди.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Имбирь |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 0.07 (кг) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 грн.